137 491 Immo Zoekertjes
2 840 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuwbouwprojecten

Openbare verkoop

Lijfrente

Kot

Nieuws

De 7 Belgische verblijfplaatsen van de koninklijke familie

De Belgische koninklijke familie bezit heel wat woningen verspreid over heel België, maar vooral toch in het Brusselse gewest en in Wallonië. Laten we samen eens een kijkje nemen naar de koninklijke domeinen! In tegenstelling tot bepaalde geruchten zijn de verschillende kastelen die als verblijfplaats dienen voor de Belgische koninklijke familie geen eigendom van de … Continue reading “De 7 Belgische verblijfplaatsen van de koninklijke familie”

Trends: tuinmeubilair

Tuinsets doen het goed tegenwoordig: de tuin wordt een extra leefruimte waar het heerlijk vertoeven is met vrienden, om wat te ontspannen, …

Hittegolf: een explosie van wespennesten!

In alle provincies is de brandweer op oorlogspad: het aantal wespennesten is in enkele regio’s geëxplodeerd en het duurt bijna een maand voor de brandweer kan ingrijpen!

Steeds meer groene stroom in België !

De regulators van de energiemarkt geven aan dat het aandeel geleverde vernieuwbare elektriciteit voor het derde opeenvolgende jaar is gestegen. Vorig jaar was het al goed voor bijna een derde van de geleverde stroom.

Advies

Hoe kiest u het juiste bed?

Zeg me hoe u slaapt en op wat voor bed, en ik kan u vertellen hoe groot de kans is dat u fris en fruitig opstaat.

Trend: een bakstenen muur in uw interieur

Heel wat Belgen kiezen ervoor een oud huis te kopen om het daarna te renoveren. Sommige beslissen daarbij zelfs om een oude muur in hun interieur te integreren.