135 621 Immo Zoekertjes
2 571 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuws

Hout stoken als een pro in 6 stappen

Hout stoken is simpel. Op een gezonde en efficiënte manier verwarmen met hout is minder evident. Zelf voor je brandhout zorgen, is een kwestie van de juiste keuzes maken en veel geduld tonen. Maar hoe begin je daaraan? Wij loodsen je in zes stappen van het bos tot in de woonkamer.

 

Gratis app om je huis te onderhouden

De smartphone lijkt wel aan onze vingers gekleefd. Wist je echter dat je dit toestel ook kan inzetten voor het onderhoud van je huis? Met de handige en gratis app Woononderhoud verlies je geen klusje meer uit het oog!

5 tips om je thuiskantoor optimaal in te richten

Meer en meer mensen werken (gedeeltelijk) van thuis uit. Aangenaam natuurlijk en vaak ook een stuk productiever. Een fijne, aangepaste ruimte om in te werken is dan ideaal. Wij geven je alvast 5 tips mee op je thuiskantoor optimaal in te richten. Wedden dat je een heel stuk productiever bent?

5 redenen waarom je maar beter je zoldervloer isoleert

Ongeveer 30% van het warmteverlies in je woning is te wijten aan een slecht geïsoleerde dakbedekking. Maar wat als je de vloer van je zolder zou isoleren, zodat je je zolder niet hoeft te verwarmen? Hier zijn alvast 5 redenen waarom je maar beter je zoldervloer isoleert...