Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

Hout stoken als een pro in 6 stappen

Hout stoken is simpel. Op een gezonde en efficiënte manier verwarmen met hout is minder evident. Zelf voor je brandhout zorgen, is een kwestie van de juiste keuzes maken en veel geduld tonen. Maar hoe begin je daaraan? Wij loodsen je in zes stappen van het bos tot in de woonkamer.

 

Gratis app om je huis te onderhouden

De smartphone lijkt wel aan onze vingers gekleefd. Wist je echter dat je dit toestel ook kan inzetten voor het onderhoud van je huis? Met de handige en gratis app Woononderhoud verlies je geen klusje meer uit het oog!

5 tips om je thuiskantoor optimaal in te richten

Meer en meer mensen werken (gedeeltelijk) van thuis uit. Aangenaam natuurlijk en vaak ook een stuk productiever. Een fijne, aangepaste ruimte om in te werken is dan ideaal. Wij geven je alvast 5 tips mee op je thuiskantoor optimaal in te richten. Wedden dat je een heel stuk productiever bent?

5 redenen waarom je maar beter je zoldervloer isoleert

Ongeveer 30% van het warmteverlies in je woning is te wijten aan een slecht geïsoleerde dakbedekking. Maar wat als je de vloer van je zolder zou isoleren, zodat je je zolder niet hoeft te verwarmen? Hier zijn alvast 5 redenen waarom je maar beter je zoldervloer isoleert...

4 mythes over muurisolatie de wereld uit geholpen

Over muurisolatie gaan veel mythes de ronde. Zo wordt bijvoorbeeld beweerd dat buitenmuren moeten kunnen 'ademen' en meer isolatie gelijk staat aan meer vocht in huis. Deze en nog twee andere onwaarheden over muren isoleren, helpen we met dit artikel de wereld uit...

In 4 stappen efficiënt je garage opruimen

Net voor het kouder wordt nog even de garage onder handen nemen? Dan is nu het moment aangebroken. Met de volgende vier eenvoudige stappen richt je je garage in en win je heel veel plaats. Bovendien vind je ook eindelijk je lang verloren gewaand gereedschap terug!

Zelf sanitair installeren: 6 fouten om zeker te vermijden

Sanitair installeren is een enorm populaire bezigheid onder de doe-het-zelvers. Het is immers relatief makkelijk om zelf tot de installatie van je toilet, lavabo of douche ver te gaan. En toch... kan het al meteen vanaf de eerste keuze flink misgaan. Dit en veel meer over sanitair en water ontdek je in deze wekelijkse Livios-special.

 

Prachtig woonproject tussen Tour&Taxis en Manhattan-wijk

Winxx is een nieuw en uniek investeringsproject gelegen in een buurt in volle expansie, tussen het befaamde Tour & Taxis en de Manhattan-wijk...

Waarom je je verwarmingsketel goed moet onderhouden

De dagen en nachten worden weer kouder en het is dan ook het ideale moment om je verwarmingsketel te laten onderhouden. Voor je het weet staat de winter voor de deur en is een goed functionerende verwarming meer dan welkom!

6 tips voor een geslaagde housewarming

Hoera, de verhuisdozen zijn uitgepakt en je nieuwe woonst begint gezelligheid uit te stralen. Hoog tijd voor de housewarming. Dit is hoe je er één organiseert!