Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

Immovlan.be nodigt je uit op Salon Habitat!

Op zoek naar bouwtips, inspiratie voor je nieuwste decoratie of informatie over groene energie? Alle antwoorden op je vragen liggen op Salon Habitat.

Het perfecte liefdesnest van Erik en Claudia

"The details are not the details, they make the design", liet Charles Eames ooit optekenen. Daar hoef je ook interieurarchitecte Roos Blower en schrijnwerker Erik Dingenen niet van te overtuigen. In het appartement boven zijn zaak laten ze allebei zien hoe perfectionistisch ze wel zijn.

Opstijgend vocht bedreigt 1 op 3 woningen

Statistisch gezien loopt één op de drie woningen in ons land risico op problemen met opstijgend vocht. Maar waaraan herken je opstijgend vocht? En hoe los je het op? Livios ging op de koffie bij vochtexpert Yves Vanhellemont. Dit en veel meer over vocht lees je deze week op Livios.

6 tips om van gezamenlijk bouwen een succes te maken

Steeds meer mensen kiezen ervoor om samen met anderen te bouwen. Uiteraard komt daar wel wat meer bij kijken, dan dat je op je eentje aan de slag gaat. Wij geven je hieronder alvast 6 tips mee om van jullie gezamenlijk bouwproject een succes te maken.

5 tips van een loodgieter om verstoppingen te voorkomen

Zitten je afvoerleidingen regelmatig verstopt? Dat kan je voorkomen! Wij vroegen een ervaren loodgieter hoe je dit probleem kan inperken. We kregen de volgende tips door die we jullie graag meegeven.

Hoe je geld kan besparen met de plaatsing van radiatoren

Nu het buiten kouder wordt, denk je misschien na over het plaatsen van een extra radiator. Om een goede werking te garanderen, is de juiste positionering ontzettend belangrijk. Hieronder vind je een aantal tips voor de plaatsing van je radiatoren. Je kan er een heleboel mee besparen!

Immovlan.be nodigt je uit op Cocoon!

Van 18 tot 26 november strijkt de interieur- en decoratiebeurs Cocoon weer neer in Brussels Expo. Dit jaar is ook Immovlan.be erbij!

Cocoon 2017 is Eclectic Chic

Cocoon is de grootste woon- en interieurbeurs van het land. Op het programma: een totaalervaring op het gebied van design, binneninrichting en decoratie. Van 18 tot en met 26 november zwaaien de deuren van de beurs in Brussels Expo open en kan de bezoeker er alle hoekjes van de woning ontdekken, met als centraal thema van deze 28ste editie: “Eclectic chic”.

5 huizen vól graffiti

Aan graffiti in het straatbeeld zijn we allemaal wel gewoon. Maar heb je er al aan gedacht om een paar bussen leeg te spuiten in je woning? De eigenaars van deze huizen gaan allemaal een stapje verder dan graffiti in de tienerkamer. Oordeel zelf: kunst of kitsch.

7 zelfgemaakte bedhoofdeindes om bij weg te dromen

Bedhoofdeindes bestaan er in alle vormen en maten. Bovendien kan je er eenvoudig ook zelf één maken. Droom weg bij deze zeven voorbeelden en ga straks aan de slag met je persoonlijk DIY bedhoofdeinde.