Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

9 tips uit grootmoeders tijd om slakken uit je tuin te houden

Slakken kunnen lelijk huishouden in je tuin. Ze zijn dol op jonge planten en voor je het weet, is al je gezwoeg een maat voor niets geweest. In dit artikel ontdek je hoe je op een milieuvriendelijke manier van slakken af kunt geraken.

Een ronde spiegel? Zo verwerk je hem in je interieur

Een spiegel is natuurlijk onmisbaar in de badkamer, maar kan ook in de rest van je interieur een meerwaarde scheppen als decoratiestuk.

Waarom je handschoenen moet gebruiken om te tuinieren…

Tuiniers vind je twee groepen: zij die handschoenen dragen tijdens het werken en zij die de blote handen gebruiken. De eerste groep heeft het aan het rechtste eind, maar waarom?

Waalse gemeente bedekt trottoir met asfalt om ongewone reden

In de Naamse gemeente Jemeppe, in de rue Gustave Baivy om preciezer te zijn, zijn de trottoirs tegenwoordig bedekt met een laag asfalt. De reden waarom doet nogal wat wenkbrauwen fronsen.

Een nieuwe look voor je meubels? Luchtgommen!

Heb je al eens van luchtgommen gehoord? Deze techniek kan je gebruiken om je meubels, je deuren of je vloer een compleet nieuwe uitstraling te geven.

Dakwerker, een ‘onmogelijk’ beroep?

De dakwerker is de professional die op basis van plannen of schetsen, mondelinge of schriftelijke instructies en in overeenstemming met de geldende regelgeving, bepaalde werkzaamheden (nieuw of renovaties) uitvoert…

Welke kaarsen voor jouw interieur?

Kandelaars, theelichtjes… Kaarsen in het algemeen zorgen letterlijk en figuurlijk voor een warmer interieur. Maar welke kaarsen passen het best in jouw leefruimte?

Waalse gemeente schenkt lamp tegen inbrekers aan inwoners

Het gemeentebestuur van Quaregnon wil haar inwoners warm maken voor inbraakpreventie. Wie er woont en de adviseur laat passeren, krijgt een exterieurlamp die op beweging reageert…

Vazen zijn weer helemaal in

Vazen zijn weer hip. Ze komen in meer maten, vormen en materialen dan ooit. Keuze te over dus…

Last van wespen met dit warme weer? Met deze tips ben je ze te snel af.

We kennen het allemaal wel. Het is warm, we eten buiten en we horen we het gezoem. Een wesp! Al snel zijn het er vijf en is van eten geen sprake meer.